Super Lucky Frog

Super Lucky Frog is een zeer populaire gokkast van de software ontwikkelaar Net Entertainment, een Zweeds bedrijf. Super Lucky Frog is een gokkast met onder meer feeën als thema, met een modern manga tintje eraan. Deze gokkast heeft 5 rollen, 25 winlijnen, en meerdere opties voor de grootte van de munten, met wildcards, verspreiding symbolen, gratis bonusrondes en een jackpotronde.
Allerlei online gokkasten spelen bij Oranje Casino. Met superhoge jackpot!

Bij elke speelronde van Super Lucky Frog kunt u uit verschillende waardes kiezen voor de muntjes. U kunt 1 tot 4 muntjes per winlijn gebruiken, op maximaal 25 winlijnen. De minimale gok bedraagt 1 muntje op 1 winlijn, en het maximaal is 4 muntjes op alle 25 winlijnen, waardoor u elke speelronde maximaal 100 muntjes kunt gebruiken. Als u op meerdere winlijnen een winnende combinatie krijgt, wordt de hoogste wincombinatie uitbetaald.

Super Lucky Frog wincombinaties zijn alleen geldig als ze van links naar rechts zijn gepositioneerd. Een uitzondering hierop vindt plaats als u op een verspreiding symbool terecht komt, waardoor wincombinaties uit alle richtingen kunnen worden opgebouwd. Dit verspreiding symbool ziet eruit als een Fee. Gewone symbolen zijn onder andere de Eenhoorn, Trol en Eekhoorn. Een Elf is een wildcard symbool, waarmee u elke wincombinatie compleet kunt maken, met uitzondering van een Fee wincombinatie. Het bonussymbool is een Kikker, en als u op drie of meer Kikker symbolen terecht komt, wordt de Super Lucky Frog bonusronde geactiveerd. In deze bonusronde kunt u een  bonusprijs of een van de drie jackpots winnen. Deze zijn in hun basiswaarde 100 euro, 1000 euro of 10.000 euro, maar worden met de seconde groter.

We kunnen concluderen dat de Super Lucky Frog een van de betere en meest populaire online gokkasten is, waarmee u alle vrijheid krijgt om zelf uw inzet te bepalen, en hoe dan ook flinke prijzen in de wacht kunt slepen.