Multi Cazino gokkast

Multi CazinoZoals de naam het vermoeden al kan wekken kunt u op deze gokkast kiezen uit meerdere spellen. Multi Cazino is de officiele naam, maar hij wordt dikwijls Silver Star Multi Game genoemd (zoals ook vermeld wordt op de automaat zelf tegenstrijdig genoeg). Alle spellen lijken echter op elkaar en hebben overeenkomstige namen. Via een digitaal startscherm kiest u voor een van deze 4 varianten: Wild, Mystery, Scatter of Free. Elk heeft zo haar eigen voordelen.
Klik hier om in een online casino te spelen met overeenkomstige gokkasten.

Variant 1, de Wild Cazino gokkast:
Dit spel kent 5 rollen en 5 winlijnen. Het heeft een basisspel en een clubspel. De minimum inzet is 10 cent en het maximum is 2 euro. Het onderscheidende karakter van de Wild Cazino is met name dat de jokers fungeren als wild-symbolen. Ze gelden voor om het even welk ander symbool.

Variant 2, de Mystery Cazino automaat:
Deze variant op de Multi Cazino gokkast heet ook 5 rollen, maar 7 winlijnen daarentegen. Minimun inzet is 10 cent en maximaal kunt u 2 euro inzetten. Mystery Cazino onderscheidt zich door zogenaamde Mystery-prijzen welke te winnen zijn als er een vraagteken-symbool op een winlijn valt. De prijs hiervoor is niet van tevoren duidelijk, vandaar het mysterie.

Variant 3, Scatter Cazino:
Deze zogeheten scatter-gokautomaat heeft 5 rollen en dito winlijnen. Met een maximale inzet van 200 cent per spin is het niet de kast voor de grove gokkers. Het is echter zeer vermakelijk. Als er 3, 4 of 5 sterren eventueel kriskras op de winlijnen vallen dan pakt u een mooie prijs. Dit bedoelt men met het woord scatter in dit geval.

Variant 4, Free Cazino:
Dit is het populairste spel op de Multi Cazino en het heeft maar liefst 9 winlijnen. Ook hier zet u maximaal 2 euro per spin in. Als er minimaal 3 symbolen met de naam “Free Games” op de lijn vallen, dat mag kriskras in dezen, dan wint u gratis spins. U hoeft dan niets in te zetten, maar u kunt wel echt winnen in deze modus. Minimaal 20 gratis spins en maximaal 40 als het geluk aan uw zijde is.