Gonzo’s Quest video gokkast

De Gonzo’s Quest is een van de nieuwste video gokkasten van de bekende software ontwikkelaar Net Entertainment. Het jaar is 1541, en buiten de kust van Peru is de Spaanse conquistador Gonzo op zoek naar rijkdom. Volg hem in zijn zoektocht naar Eldorado, de verloren stad van goud. En wie weet bent u straks wel degene die duizenden euro’s rijker is!
Nu direct spelen! Gratis of met echt geld gokken zonder download.

Met zijn 5 rollen en 20 winlijnen is de Gonzo’s Quest gokkast bijzonder vernieuwend. Uiteraard zit er een traditionele wildcard in het spel verwerkt waarmee u gratis speelrondes kunt winnen. Maar een van de functies die deze machine uniek maakt is een ‘lawine’-systeem op de rollen. Bij de Gonzo’s Quest draaien de rollen niet zoals normaal, maar de symbolen vallen op hun plaats, een rij symbolen die een wincombinatie oplevert explodeert, en deze open plekken worden opgevuld door meer symbolen. De winsten worden met elke nieuwe Gonzo’s Quest lawine verdubbeld. U kunt alle 20 winlijnen activeren.

U kunt met de Gonzo’s Quest kiezen uit een ver uiteenlopende inzet, u kunt met slechts 20 cent spelen, maar dit kunt u ook vermeerderen tot een hoogte van 10 euro per draai. Met één draai kunt u maximaal 112.500 euro winnen. De Wilcard in de Gonzo’s Quest gokkast heeft het symbool van een vraagteken, en deze kan fungeren als elk ander symbool, om een wincombinatie af te maken. Het vraagtekensymbool kan zelfs worden ingezet als een goud symbool, om u daarmee gratis draairondes te geven. Als u met het Gonzo’s Quest vraagtekensymbool meerdere wincombinaties in één keer afmaakt, krijgt u alleen betaald voor de hoogste combinatie. Maar de winsten die u met de 20 geactiveerde winlijnen krijgt zijn zeker de moeite waard. Als u op een geactiveerde winlijn drie of meer goudsymbolen krijgt, ontvangt u 10 gratis draairondes. Als u tijdens deze gratis draairondes opnieuw 3 of meer goudsymbolen op een rij krijgt, ontvangt u opnieuw gratis draairondes.

Het unieke aan het spel is het lawine-systeem, in plaats van draaiende rollen. De symbolen vallen naar beneden en kunnen zo een wincombinatie opleveren, en net als in spellen als Tetris of Bejeweled verdwijnen de wincombinaties van het scherm, en worden opgevuld door nieuwe symbolen. Al met al is de Gonzo’s Quest een zeer spannende en leuk ontworpen gokkast die u zeker eens moet proberen!