Gemini

Gemini gokkastDe gokkast Gemini vindt men vaak in kabinetten van twee stuks, maar er zijn ook losse automaten en kabinetten met zelfs vier stuks. Het is een gokkast voor de avontuurlijk ingestelde speler. Het kan heel hard gaan met de centen. Zowel de verkeerde als de goede kant op. Hopelijk zorgt Gemini voor een exorbitant hoge winst in uw geval.

 

Slots spelen met €100 bonus bij Oranje Casino!

Spelregels van de Gemini
U kunt grote bedragen inzetten op deze fruitautomaat dus zoals gezegd kan het hard gaan. Maar met dezelfde symbolen op alle rollen kunt u ook lachend met een grote winst naar huis gaan. Wees in ieder geval gewaarschuwd. Het spel wordt gespeeld op 4 rollen. En deze bevatten 10 winlijnen. Symbolen als kersen, bellen, pruimen en sinaasappels vormen een bekende opzet van een Nederlandse gokkast. U kunt de volgende hoeveelheden inzetten per draai: 1, 2, 5, 10, 20 en maximaal 50 punten.

Gemini als meerspeler
Hieronder ziet u een afbeelding van een meerspeler variant met 4 spel-units. Dat bestaat dus ook voor de liefhebber. Voor als u de gezelligheid wilt opzoeken. En als u 8000 punten wint op de Gemini meerspeler gokkast, dan is er tegenwoordig altijd wel een Sinderella kast in de buurt om uw geluk op te beproeven.
Gemini multiplayer uitvoering